×

Καλάθι

0

0,00 €

Αποστολή & Παράδοση


Κύπρος: Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες με το συνεργαζόμενο courier (ACS) εφ' όσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες αφαίρεσης/αντικατάστασής του. Αν η παραγγελία σας είναι κάτω από 39€ επιβαρύνεστε με 2.00€ έξοδα αποστολής για παραλαβή από κατάστημα ACS, ενώ επιβαρύνεστε με 4.00€ έξοδα αποστολής για παράδοση στην πόρτα σας. Από 39€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν.

  • Σε περίπτωση που θέλετε την παραγγελία σας αυθημερόν πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά εγκαίρως στο 25337010 και θα σας απαντήσουμε για το κόστος αποστολής και το χρόνο παράδοσης.
  • Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 13:00 θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη
  • Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο ή αργίες , εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. 
  • Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα. Μπορείτε να δείτε τις χαρακτηριζόμενες ως δυσπρόσιτες περιοχές με τους αντίστοιχους ταχυδρομικούς κώδικες εδώ. Στις περιοχές που αναφέρονται με ΔΧ, η αποστολή μπορεί να γίνει και με ACS door to door αλλά θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση,