Καλάθι

0

0,00 €

Back to School - Work - Home!


από Parapharmacie.com.cy στα Lifestyle
Σεπτέμβριος 1 2020         3 Λεπτά ανάγνωσης

Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμη ζεστός, μα όλοι μας ξέρουμε καλά πια πως η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού έχει τελειώσει και η επιστροφή στην καθημερινότητα του φθινοπώρου είναι πια πραγματικότητα. 

Πώς θα σας φαινόταν να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα σε αυτό το νέο ξεκίνημα; 

 

  • Ενισχύστε την Άμυνα του Οργανισμού σας

Οι εναλλαγές στη θερμοκρασία που συνεπάγεται η περίοδος μετάβασης από το καλοκαρί στο φθινόπωρο, συμβάλλουν πολλές φορές σε κρυολογήματα, συνάχι και ιώσεις. Ως εκ τούτου, την περίοδο αυτή είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε extra τον οργανισμό μας ώστε να έχουμε ένα ισχυρό και θωρακισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!

Στο Parapharmacie θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής με εξειδικευμένες συνθέσεις, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Δες περισσότερα εδώ.

Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά, τα οποία πλέον θα περνούν περισσότερο χρόνο μέσα στις τάξεις του σχολείου, όπου επικρατούν συνθήκες που συνήθως ευνοούν τη μετάδοση ιών και εποχιακών ιώσεων. Το Sambucol for Kids είναι συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό εκχυλίσματος Black Elderberry (ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αντιοξειδωτικά) και βιταμίνη C, ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. 

 

  • Κρατήστε το Πρόσωπο και το Σώμα σας Υγιές και Λαμπερό – με Σωστή Ενυδάτωση 

Ο καλοκαιρινός ήλιος και η αλμύρα της θάλασσας μπορεί να χαρίζουν υπέροχο μπρονζέ χρώμα στο σώμα μας, αλλά το ταλαιπωρούν και το αφυδατώνουν. 

Καλό είναι λοιπόν, να τονώσετε την επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου σας με μια θρεπτική και ενυδατική κρέμα. Η πλούσια εκλεπτυσμένη υφή της κρέμας σώματος Lierac Body-Hydra+ σχηματίζει ένα είδος πλέγματος από προστατευτικά κεριά στην επιφάνεια της επιδερμίδας, για άμεση άνεση και ορατά επαναπυκνωμένη επιδερμίδα. Χαρίσετε ανανεωμένη φρεσκάδα στο πρόσωπό σας με την κρέμα προσώπου ενεργοποίησης λάμψης Lierac Supra Radience που επανενεργοποιεί τη λάμψη, διορθώνει τις ρυτίδες και προστατεύει την επιδερμίδα από τις καθημερινές επιθέσεις. Για πιο ενισχυμένη και βαθιά ενυδάτωση, συνδυάστε την κρέμα προσώπου με ένα ενυδατικό serum προσώπου. To serum Supra Radiance της Lierac καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος και ενισχύει τη λάμψη.

  • Πείτε Stop στην Τριχόπτωση! 

Αντιμετωπίστε την Εποχική Τριχόπτωση

Το φθινόπωρο, ειδικά τον Οκτώβρη, η εποχική τριχόπτωση είναι πολύ πιο έντονη, ειδικά στις γυναίκες – επηρεάζοντας αρνητικά τόσο το look, όσο και την αυτοπεποίθησή σας.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά επώνυμα, εξειδικευμένα προϊόντα που μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση των συμπτωμάτων της εποχικής τριχόπτωσης. To τονωτικό σαμπουάν κατά τριχόπτωσης για γυναίκες της Apivita, αυξάνει το χρόνο ζωής των μαλλιών και διεγείρει την ανάπτυξη νέων τριχών. Ανακάλυψέ το εδώ .

Ειδικές Αγωγές κατά της Τριχόπτωσης

Αν αντιμετωπίζετε ένα πιο σοβαρό πρόβλημα που απαιτεί ενισχυμένη σύνθεση και ακόμη πιο στοχευμένη δράση, δοκιμάστε, σε συνεννόηση με τον δερματολόγο σας, τα εξειδικευμένα προϊόντα αγωγών κατά της τριχόπτωσης  που υπόσχονται άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα! 

Τόνωση και Ενδυνάμωση 

Αν πάλι το μόνο που χρειάζονται τα μαλλιά σας είναι λίγη τόνωση και ενδυνάμωση από τις κακουχίες του καλοκαιριού και την έκθεση στον ήλιο, θα λατρέψετε το Λάδι Ενδυνάμωσης & Τόνωσης Μαλλιών Apivita Nature’s Hair Miracle! Η μοναδική του σύνθεση από αιθέρια έλαια λεβάντας, λεμονιού, κύμινου, δενδρολίβανου και μαύρου πιπεριού θρέφει και δυναμώνει τη ρίζα της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά σας απαλά και ανάλαφρα και τονώνοντας τη διάθεσή σας με το υπέροχο του άρωμα. 

 

  • Κρατήστε τις Ψείρες Μακριά! 

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον μικρό εφιάλτη μικρών και μεγάλων κάθε φθινόπωρο – τις ψείρες! Στο ανανεωμένο e-shop του Parapharmacie θα βρείτε μια πλήρη σειρά από αντιφθειρικά προϊόντα, τόσο για πρόληψη (όπως αντιφθειρικές λοσιόν σε σπρέι) όσο και για την καταπολέμηση των ψειρών γρήγορα και αποτελεσματικά. 

Ναι! Αντί για κάλεσμα για επιστροφή στη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάντε το φθινόπωρο συνώνυμο της ανανέωσης και της αναζωογόνησης για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα! Καλό φθινόπωρο σε όλους!