Καλάθι

0

0,00 €

Οδηγός αγορών για τα δώρα των Χριστουγέννων!


από Parapharmacie.com.cy στα Lifestyle
Οκτώβριος 2 2020         5 Λεπτά ανάγνωσης

Tα Χριστούγεννα είναι εποχή συνώνυμη της προσφοράς και της ανταλλαγής δώρων. Λίγο όμως οι φετινές συνθήκες, λίγο η θέληση να μην επαναλαμβανόμαστε, η επιλογή των χριστουγεννιάτικων δώρων γίνεται ένας γρίφος για... δυνατούς λύτες. 
Πώς μπορείς λοιπόν, να είσαι σίγουρος πως έχεις διαλέξει το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους αγαπημένους σου; Η πρόκληση να διακρίνεις ανάμεσα στις τόσες επιλογές εκεί έξω είναι μεγάλη. Αν διστάζεις λοιπόν και δεν μπορείς να αποφασίσεις, θα σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση της ατελείωτης αναζήτησης με τις παρακάτω υπέροχες, αλλά και  εξαιρετικά συμφέρουσες προτάσεις. Και το καλύτερο; Σε περιμένουν όλες στο e-shop του Parapharmacie!

Ψάχνεις κάτι οικονομικό αλλά συνάμα πρακτικό και εντυπωσιακό για να κάνεις δώρο στην κολλητή σου; Η Apivita κυκλοφορεί ένα υπέροχο σετ, το Apivita Aqua Beelicious Set,  που περιέχει μια απαλή κρέμα ενυδάτωσης, με εκχύλισμα λουλουδιών και μέλι, για άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση που κρατά, αλλά και νερό καθαρισμού Micellaire, με τριαντάφυλλο και μέλι. Ιδανικό για... κορίτσια που βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση και ζουν έντονα κάθε ημέρα!


Αν πάλι ψάχνεις για μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου για λίγο μεγαλύτερες ηλικίες, σου έχουμε και πάλι τη λύση! Το Korres Μαύρη Πεύκη Ανόρθωση & Σύσφιγξη Set  αναπλάθει ριζικά το περίγραμμα του προσώπου με ορατά 3D αποτελέσματα, περιέχοντας μια κρέμα ημέρας, μια κρέμα ματιών και ένα γαλάκτωμα καθαρισμού.

Όλα με τη δύναμη των πολυφαινολών της μαύρης πεύκης, που επαναφέρει την αρχιτεκτονική και την ελαστικότητα του προσώπου.
Ιδανικό για... γυναίκες που διακρίνονται από αποφασιστικότητα και τόλμη σε κάθε τους βήμα!

Η πρωτοποριακή αντιγηραντική πρόταση της Apivita Set Wine Elixir, επενδύει στις πολυφαινόλες των αμπελώνων της Σαντορίνης.

Το σετ αποτελείται από αντιρυτιδική κρέμα, γαλάκτωμα καθαρισμού για πρόσωπο & μάτια και συσφιγκτική μάσκα προσώπου με σταφύλι. Η πυκνότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας επιστρέφουν στο πρόσωπό σου χάρη στην πανίσχυρη συνέργεια μαστίχας, προπόλης, υαλουρονικού οξέος, μελιού, κεριού μέλισσας, βουτύρου καριτέ και λαδιού από κουκούτσια σταφυλιών.
Ιδανικό για... γυναίκες που επιθυμούν μια αστραφτερή επιδερμίδα και ένα λαμπερό πρόσωπο!

 

  • Για το παιδί 

Αν αναζητάς ένα ένα όμορφο και πρακτικό δώρο για τους μικρούς μας φίλους, τότε τι καλύτερο από το πακέτο ολοκληρωμένης βρεφικής φροντίδας της Panthenol extra.

Το set περιλαμβάνει κρέμα με γλυκόριζα, καλεντούλα και χαμομήλι, για την προστασία από τα συγκάματα και τις μικροβιακές λοιμώξεις, σαμπουάν-αφρόλουτρο και ενυδατικό γαλάκτωμα για όλο του το σωματάκι! Μαζί με όλα αυτά, σε περιμένει και ένα πολύ χρήσιμο extra δωράκι! Το μίνι φωτιστικό νυκτός για το νανούρισμα του μωρού στο απαλό ημίφως!
Ιδανικό για... δραστήρια μωρά και αεικίνητες μαμάδες που επιθυμούν μονάχα την καλύτερη προστασία για το μωρό τους.

 

  • Έξυπνες λύσεις για οικονομικά δώρα

Θες ακόμα περισσότερες ιδέες για οικονομικά, χρήσιμα σε όλους, πρακτικά δώρα με τα οποία θα δείξετε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Αφρόλουτρο Korres Αγγούρι Bamboo σε συσκευασία 1+1 δώρο! Ένα αφρόλουτρο που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις, καθώς αναδίδονται τα φρέσκα αρώματα του αγγουριού και του μπαμπού.

Οι πρωτεΐνες σιταριού και το εκχύλισμα αλθαίας ενυδατώνουν βαθιά το σώμα.
Ιδανικό για... όλη την οικογένεια και για καθημερινή χρήση.

Και τώρα που το κρύο γίνεται όλο και πιο τσουχτερό και οι ανάγκη για ενυδάτωση φτάνει… στα άκρα, τι καλύτερο από το υπέροχο set Apivita Hugs n’ Kisses Pomegrenate που περιλαμβάνε μια κρέμα που μοσχοβολά γιασεμί και θυμάρι, και που ενισχύει τη φυσική υγρασία χεριών και νυχιών με την αλόη που περιέχει, αλλά και ένα lipstick που αναπλάθει τα ταλαιπωρημένα χείλη με τη δύναμη του ροδιού.

Αυτό το σετ της Apivita θα γίνει το αγαπημένο σου αυτόν το χειμώνα και όχι μόνο!                                                                      Ιδανικό για... προστασία που ενυδατώνει και ανάπλαση... στα άκρα!

Στο  Korres Happy To Gift Floral Delight Set  θα βρεις το ιδανικό ταίριασμα ενός απαλού αφρόλουτρου με ένα γαλάκτωμα σώματος, πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο και αλόη.

Και τα δύο αφήνουν ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα από λευκά άνθη, τονώντας και ενυδατώνοντας το δέρμα σε βάθος. 
Ιδανικό για... ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος με την αγνότερη σύνθεση.

Από τη μια, ένας πανίσχυρος αντιρυτιδικός ορός με πεπτίδια, πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ, που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, αφήνοντάς τη λαμπερή και γεμάτη ελαστικότητα. Από την άλλη, μια αναπλαστική κρέμα ημέρας που απαλύνει τις υπάρχουσες ρυτίδες καθυστερώντας τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος. Όλα αυτά σε ένα δυναμικό Panthenol Extra Skin Power Set  που ολοκληρώνεται με ένα αγνό καθαριστικό προσώπου για βαθύ καθαρισμό. 


Ιδανικό για... όσους αγαπούν το χρόνο που περνά και φροντίζουν να είναι το ίδιο ευγενικός μαζί τους.

 

  • Premium δώρα

Αν ψάχνεις πιο… premium επιλογές, έχουμε και για σένα τη λύση.  Το Lierac Premium set είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο με 3 προϊόντα αντιγηραντικής  δράσης για την επιδερμίδα του προσώπου. Η βελούδινη κρέμα προσώπου και η μάσκα, αμφότερες πλούσιες σε υαλουρονικό οξύ και σύμπλοκο Premium Cellular, επανασχεδιάζουν την επιδερμίδα, την ίδια στιγμή που ο αναπλαστικός ορός ενεργοποιεί τη φυσική ανάπλαση του DNA, προάγοντας την κυτταρική ανανέωση. 
Ιδανικό για... στοχευμένη αντιγηραντική δράση με τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος.

 

  • Για τον άνδρα

Panthenol Extra Men Gift, ένα σετ για ολοκληρωμένη ανδρική περιποίηση.

Από αφρόλουτρο και σαμπουάν, ιδανικά για καθημερινή χρήση, μέχρι ενυδατικό after shave, που καταπολεμά τις κοκκινίλες από το ξύρισμα, και ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. 
Ιδανικό για... πολυάσχολους άνδρες που δεν παραμελούν την εμφάνιση και την υγεία τους.


Με την πρωτοποριακή του σύνθεση από πράσινο τσάι, το αφρόλουτρο του Korres Essentials For Men σέβεται απόλυτα την ιδιαιτερότητα του ανδρικού δέρματος.

Παράλληλα, η ενυδατική κρέμα φροντίζει για την άμεση εξισορρόπηση του pH της επιδερμίδας και τη βαθιά ενυδάτωσή του όλη μέρα. 
Ιδανικό για... αποφασιστικούς άνδρες που θέλουν μια all-in-one περιποίηση.

 

 

  • Για τη μαμά 

Ολόκληρος ο BPA free μικρόκοσμος του νέου μωρού μέσα σε ένα κουκλίστικο κουτάκι Mam Welcome To The World Set.

Mέσα του θα βρεις την πρώτη του ορθοδοντική πιπίλα σιλικόνης, απόλυτα συμμετρική για το στοματάκι του, 3 μπιμπερό με ειδικό σχεδιασμό anti-colic, αλλά και το εργονομικό κλιπ για τη σωστή υγιεινή και στήριξη της πιπίλας. 
Ιδανικό για... τις καλύτερες πρώτες ημέρες και νύχτες του μωρού και της νέας μαμάς!

Ο παραπάνω οδηγός δώρων φυσικά δεν είναι δεσμευτικός, καθώς στο Parapharmacie θα ανακαλύψεις και μόνος σου πολλές ακόμα προτάσεις δώρων για όλους.
Κάνε με ασφάλεια και άνεση τις αγορές σου στο e-shop και απόλαυσε τη χαρούμενη και γεμάτη έκπληξη έκφρασή τους όταν ανοίξουν το φετινό χριστουγεννιάτικο δώρο τους!