Καλάθι

0

0,00 €

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Γιόρτασέ το με λάμψη με 8 προτάσεις ομορφιάς από το Parapharmacie!


από Parapharmacie.com.cy στα Lifestyle
Φεβρουάριος 26 2020         3 Λεπτά ανάγνωσης

Η ομορφιά έχει να κάνει πολύ περισσότερο με τη διάθεσή μας, παρά με την όψη μας – δεν συμφωνείς;

Με άλλα λόγια, όταν αισθάνεσαι όμορφη, δείχνεις ακόμη πιο εντυπωσιακή! Κάθε φορά, λοιπόν, που περιποιείσαι τον εαυτό σου, γεμίζεις αυτοπεποίθηση κι αυτό θα ζωγραφίζεται στο χαμόγελο και τα μάτια σου.

Μιας και κάνεις ήδη σχέδια για την Ημέρα της Γυναίκας, ανακάλυψε παρακάτω 8 απλά μυστικά ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις όλη σου τη γοητεία και την ομορφιά!  

1. Ξεκίνα Σωστά!

Step 1: Start fresh! Ο βαθύς καθαρισμός χαρίζει φρεσκάδα και υγεία στην επιδερμίδα του προσώπου σου – και θα αναδείξει τέλεια το γιορτινό σου μακιγιάζ!

Το Purete Thermale 3σε1 σε μορφή Micellaire ή σε γαλάκτωμα καθαρίζει σε βάθος το δέρμα με μία μόνο κίνηση, ενώ η Peel Off Μάσκα της Panthenol extra με ενεργό άνθρακα αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα, εξασφαλίζοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα για την τιμητική σου!

2. Ενυδάτωση σημαίνει Λάμψη!

Μετά τον βαθύ καθαρισμό, είναι απαραίτητη η καλή ενυδάτωση! Ειδάλλως το δέρμα μπορεί να αρχίσει να εμφανίζει σημάδια ξηρότητας και θαμπάδας.

Το Vichy Mineral 89 θα τονώσει την επιδερμίδα του προσώπου σου και θα της χαρίσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη που χρειάζεται για μια βραδιά υψηλών απαιτήσεων!

3. Διώξε τα Σημάδια της Κούρασης!

Κάθε σύγχρονη γυναίκα παλεύει με τα σημάδια της κούρασης, συνδυάζοντας οικογένεια, καριέρα και τις προσωπικές της ανάγκες σε ένα αφόρητα φορτωμένο πρόγραμμα.

Αν η κούραση ή η έλλειψη ύπνου έχει σχηματίσει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, δεν έχεις παρά να τα ξεκουράσεις, με τη μάσκα ματιών Apivita EXPRESS BEAUTY με ginkgo biloba! Η μοναδική της σύνθεση συσφίγγει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, διώχνει τη θαμπάδα και χαρίζει ανανεωμένη όψη και νεανική δροσιά στο βλέμμα σου!

4. Μαγέψτε με Πυκνές, Σαγηνευτικές Βλεφαρίδες!

Οι άτονες βλεφαρίδες μπορούν κάνουν ακόμη και τα πιο όμορφα μάτια να δείχνουν κουρασμένα και αδιάφορα, και η καθημερινή χρήσης μάσκαρας τα ταλαιπωρεί ακόμη περισσότερο.

Τώρα, μπορείς όχι απλά να βάψεις, αλλά να αναδομήσεις τις βλεφαρίδες σου, χαρίζοντάς τους παράλληλα όγκο, μάκρος και καμπυλότητα – με την αγωγή ενυδάτωσης βλεφαρίδων και φρυδιών της Foltène!

5. Αναζωογόνησε την Επιδερμίδα του Σώματός σου!

Ομορφιά και υγεία δεν είναι μόνο το πρόσωπο! Για μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα σε όλο σου το σώμα, χρησιμοποίησε το Scrub σώματος της Apivita, με μείγμα ειδικών αλάτων, που αποδεδειγμένα απομακρύνει κάθε στρώμα νεκρών κυττάρων και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα – και μια μαγευτικά βελούδινη υφή!

6. Σπιτικό… Spa!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά απόλαυσες ένα ντους; Το μπάνιο δεν πρέπει να είναι μια αγχωτική υποχρέωση ούτε μια βιαστική αγγαρεία, αλλά μια χαλαρωτική εμπειρία  που θα φορτίσει τις μπαταρίες σου και θα ανανεώσει τη διάθεσή σου!

Τα αφρόλουτρα της Klorane μετατρέπουν το σπίτι σας σε Spa, με μεθυστικές συνθέσεις που θα σε ταξιδέψουν με την υπέροχη υφή τους.

7. Πιο Λαμπερή από Ποτέ!

Στη γιορτή της γυναίκας θα είσαι πιο λαμπερή από πότε! Λίγες σταγόνες Nuxe Huile Prodigieuse Or σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα θα προσθέσουν ακόμη μεγαλύτερη σαγήνη στην αποψινή σου εμφάνιση!

8. Μαλλιά που Μαγνητίζουν το Βλέμμα

Τα μαλλιά είναι ένα από τα ισχυρότερα όπλα στο γυναικείο οπλοστάσιο – και σε μια βραδιά σαν την αποψινή δεν πρέπει να τα παραμελήσεις!

Το Σαμπουάν Λάμψης και Αναζωογόνησης της Apivita, με ειδική σύνθεση από βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και άλλα θρεπτικά συστατικά, θρέφει και αναδομεί εσωτερικά την τρίχα, χαρίζοντάς τους τη λάμψη και τον όγκο που χρειάζεσαι για να μαγνητίσεις τα βλέμματα και να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής!

Στο Parapharmacie cy θα βρεις μεγάλη ποικιλία από επώνυμα, αγαπημένα προϊόντα καθώς και τα νέα trends στο χώρο της ομορφιάς και ευεξίας! Απόκτησέ τα κάνοντας τις αγορές σου online και απόλαυσε super προσφορές, εκπλήξεις, προνόμια και δώρα με τις αγορές σου!

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση