Καλάθι

0

0,00 €

Υπέροχη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 10 Συμβουλές από το Parapharmacie!


από Parapharmacie.com.cy στα Lifestyle
Φεβρουάριος 4 2020         2 Λεπτά ανάγνωσης

Έχεις ήδη σχεδιάσει το καθετί στην πιο ρομαντική βραδιά της ζωής σου – το μέρος, το μενού, τη διακόσμηση. Το μόνο που μένει πια είναι να φροντίσεις τη δική σου εμφάνιση!

Τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη, τίποτα δεν πρέπει είναι θέμα ρουτίνας. Πρέπει να αναδείξεις τη φυσική σου γοητεία και ομορφιά και να της χαρίσεις μια ακαταμάχητη έλξη, που θα κάνει το ραντεβού σας πραγματικά αξέχαστο.

Παρακάτω, μοιραζόμαστε μαζί σου 10 απλά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!  

1. Απαλή, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα προσώπου!

Μια εντυπωσιακή, σέξι εμφάνιση ξεκινά πάντοτε με ένα λαμπερό πρόσωπο! Κι ένα λαμπερό πρόσωπο, χρειάζεται επιδερμίδα καλά ενυδατωμένη, που θα ακτινοβολεί υγεία, φρεσκάδα και ομορφιά!

Η ενυδατική κρέμα ημέρας προσώπου της Panthenol extra, με ειδική σύνθεση από ενεργά συστατικά, χαρίζει στο δέρμα σου τη δροσιά και τη λάμψη που χρειάζεται τόσο για την καθημερινή του περιποίηση και φροντίδα, όσο και τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σου!

Μόνο για τον Φεβρουάριο, στο parapharmacie σε περιμένει μια super προσφορά! Με την αγορά της κρέμας ημέρας προσώπου Panthenol extra παίρνεις δώρο μια Μάσκα Προσώπου Άμεσης Σύσφιξης με Ελίχρυσο 75ml!

2. Μεταμορφώστε το βλέμμα σας

Τι πιο γοητευτικό από το γυναίκειο βλέμμα; Αναδείξτε το βλέμμα σας με το Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes 15ml της Vichy! 

3. Γίνε sexy με nude αποχρώσεις

Το μυστικό στις Nude αποχρώσεις είναι ότι χαρίζουν λάμψη διατηρώντας παράλληλα ένα μοναδικά φυσικό look! Απόφυγε τις περιττές λεπτομέρειες και τόνισε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του δικού σου προσώπου με την παλέτα The Nudes Eyeshadow Palette της Maybelline!

4. Αισθησιακά χείλη

Τα έντονα κόκκινα χείλη είναι must για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά η επιλογή του χρώματος δεν είναι αρκετή: το μυστικό για πραγματικά αισθητικά χείλη είναι να λάμπουν και να έχουν αυτό το moist look που τα κάνει ακόμη πιο σέξι – σαν αυτό που χαρίζει το Maybelline Color Sensational 553 Glamourous Red.

5. Έντονα ζυγωματικά

Διάλεξε ένα ματ bronzer για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου, όπως η παλέτα Μπρόνζερ 20 της σειράς Maybelline Master Bronze, επιλέγοντας δυο τόνους πιο σκούρα απόχρωση από αυτή της επιδερμίδας σας. Θα αναδείξουν τέλεια τόσο το βλέμμα, όσο και τα ζυγωματικά σας!

6. Βλέμμα που… μαγνητίζει!

Οι γήινες αποχρώσεις χρωμάτων σε σκιές ματιών σε συνδυασμό με το έντονο χρώμα στα χείλη είναι ένας συνδυασμός που ενυπωσιάζει! Δώσε χρώμα στα μάτια με τις πιο εντυπωσιακές μωβ & nude αποχρώσεις με τη Maybelline Total Temptation all-in-one παλέτα!

7. Δώσε ένταση στις βλεφαρίδες σου!

Οι extension βλεφαρίδες χαρίζουν στη στιγμή στις βλεφαρίδες σου το μήκος και την κλίση που ονειρεύεσαι, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά των ματιών σου και χαρίζοντάς σου ακαταμάχητο βλέμμα! Το σετ μαγνητικών βλεφαρίδων Aquarius (Glam, Volume & Sexy Lash) συμπληρώνει τέλεια το μακιγιάζ σου – και μάλιστα ευκολότερα από ποτέ, δίχως τη χρήση κόλλας!

8. Αστραφτερό χαμόγελο

Ένα αστραφτερό χαμόγελο είναι αρκετό για να κάνει τον σύντροφό σου να… σαστίσει! Η Οδοντόπαστα Elgydium Whitening μειώνει τις χρωστικές από την επιφάνεια των δοντιών και χαρίζει στα δόντια σου υγεία και λάμψη.

9. Αρώματα Smells Like

Tο άρωμά σου πρέπει να έχει κάτι από… σένα, και να είναι το ίδιο ακαταμάχητο και αξιαγάπητο όπως εσύ!

Τα αρώματα Smells like είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, μιας και περιέχουν νότες από αγαπημένα φυσικά αρώματα, ώστε να επιλέξεις αυτό που αγαπάς και ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και την προσωπικότητά σου!

Ανακάλυψέ τα εδώ

10. Αρωματικά Sticks Χώρου

Μια ρομαντική βραδιά δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη δίχως την κατάλληλη ατμόσφαιρα! Επίλεξε ένα άρωματικό χώρου που θα χαρίσει στο ραντεβού σας τη μαγεία που του χρειάζεται.

Μπες τώρα στην ιστοσελίδα του Parapharmacie, επωφελήσου από τις μοναδικές μας προσφορές και εξασφάλισε ό,τι χρειάζεσαι για να συνθέσεις τη βραδιά που ονειρεύεσαι!