Καλάθι

0

0,00 €

Όλα τα Απαραίτητα για τη Βαλίτσα των Διακοπών σας!


από Parapharmacie.com.cy στα Lifestyle
Ιούλιος 31 2020         3 Λεπτά ανάγνωσης

Δεν υπάρχει τίποτε πιο εκνευριστικό από το να έχεις αρχίσει τις πολυπόθητες διακοπές σου στο μέρος που ονειρεύεσαι εδώ και μήνες και… να διαπιστώσεις ότι έχεις ξεχάσει πίσω ένα σωρό πράγματα που χρειάζεσαι για να τις απολαύσεις.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να σας γλιτώσουμε από μια τέτοια απογοήτευση. Παρακάτω θα ανακαλύψετε το απόλυτο checklist με τα απαραίτητα για τη βαλίτσα των διακοπών σας!

  • Τα Απολύτως Απαραίτητα!

Είναι μερικά πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας στις διακοπές σας. Καλό είναι να τα βάλετε όλα μαζί σε ένα τσαντάκι και να το περάσετε σταυρωτά στον ώμο σας, ώστε να μην το ξεχάσετε ποτέ. Βάλτε μέσα:

  • εισιτήρια,
  • ταυτότητα,
  • δίπλωμα οδήγησης,
  • πορτοφόλι,
  • κινητό.

Προφανώς μπορείτε να προσθέσετε και άλλα πράγματα στη λίστα, αλλά προτού κλείσετε την πόρτα πίσω σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτά τα πέντε πράγματα μαζί σας!

  • Κάτι με… Μακρύ Μανίκι

Είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές–είναι, όμως, απολύτως απαραίτητο! Όση ζέστη κι αν έχει στη διάρκεια της ημέρας μην ξεχνάτε ότι ειδικά στα νησιά και στους ορεινούς προορισμούς το βράδυ η θερμοκρασία συνήθως πέφτει αισθητά και ένα δροσερό αεράκι θα σας κάνει να αναζητήσετε ένα ελαφρύ μπουφανάκι ή μια μακρυμάνικη μπλούζα. Ένα ρούχο με μακριά μανίκια, λοιπόν, όπως ένα πουκάμισο ή κάτι παρόμοιο, είναι must για τη βαλίτσα των διακοπών σας!

  • Ηλιακός Φορτιστής Μπαταρίας

Δεν χρειάζονται εδώ και πολλές εξηγήσεις… Απλά σκεφτείτε να έχετε ανακαλύψει μια υπέροχη, ειδυλλιακή παραλία, και καθώς βλέπετε τον ήλιο να δύει και θέλετε να βγάλτε την τέλεια selfie ανακαλύπτετε ότι το κινητό σας έχει πέσει από μπαταρία εδώ και ώρα.

Ένας ηλιακός φορτιστής μπαταρίας, ωστόσο, μπορεί να φανεί χρήσιμος και σε άλλες στιγμές, πιο σοβαρές. Ειδικά όταν ταξιδεύετε σε ένα μέρος που δεν το γνωρίζετε καλά, το να έχετε πάντοτε εύκαιρο το κινητό σας είναι πολύ σημαντικό.

  • Αδιάβροχη Θήκη Κινητού

Και μιας και μιλάμε για κινητά, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και μια αδιάβροχη θήκη – θα κρατήσει το κινητό ασφαλές, ακόμη και αν ξεχαστείτε και βουτήξετε μαζί του στο νερό!

  • Παγούρι

Ανεξάρτητα από τα τις διατροφικές σας επιλογές, ένα είναι σίγουρο: θα πιείτε μπόλικο νερό στις διακοπές σας! Και από να αγοράζετε όλη την ώρα μπουκαλάκια, ή να εκνευρίζεστε αναζητώντας νερό σε απομονωμένες και ερημικές παραλίες, είναι καλύτερο να έχετε μαζί σας το δικό σας παγουράκι. Πιστέψτε μας, θα σας φανεί πολύ χρήσιμο!

  • Κουτί Πρώτων Βοηθειών

Δεν χρειάζεται να είναι «κουτί» με την κυριολεκτική σημασία της λέξης… Σε ένα σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο μπορείτε να βρείτε ένα kit πρώτων βοηθειών σε τσαντάκι, που θα πιάσει ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα σας. Από κάποιο καταπραϋντικό για τσιμπήματα εντόμων μέχρι μια γάζα ή χάνζαπλαστ, όσα  περιέχονται σε ένα τέτοιο kit μπορούν να σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.

Βρείτε τα απαραίτητα εδώ

  • Αρκετά Εσώρουχα

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη όταν φτιάχνουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας είναι το ότι δεν έχουμε πάρει αρκετά εσώρουχα. Και, κακά τα ψέματα, το να βάζουμε μπουγάδα τις λίγες μέρες που έχουμε ξεχωρίσει για ξεκούραση δεν είναι ό,τι καλύτερο!

Υπολογίστε σωστά τις μέρες, λοιπόν, και πάρτε ένα-δύο σετ εσωρούχων παραπάνω από όσα νομίζετε ότι θα χρειαστείτε.

  • Παπούτσια… «Πασπαρτού»

Καλές οι σαγιονάρες, αλλά θα χρειαστείτε και ένα παπούτσι που να είναι άνετο και να μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά ρούχα, καθώς και να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις! Θα σας γλιτώσει πολύ χώρο στη βαλίτσα, δίχως να προδώσει το στιλ και την εμφάνισή σας.

Καλό είναι να έχετε και μαζί σας μερικά προϊόντα για να περιποιείστε τα άκρα σας κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ανακαλύψτε μερικά προϊόντα εδώ.

  • Τα Απαραίτητα Καλλυντικά

Εκτός του ότι δεν θα τα χρειαστείτε, τα περισσότερα από τα καλλυντικά σας μπορεί να φθαρούν ή να καταστραφούν αν τα πάρετε όλα μαζί σας. Κινηθείτε έξυπνα, λοιπόν, και πάρτε μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα – κι αυτά σε μίνι συσκευασίες αν είναι εύκολο. Μια καλή ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος, το άρωμά σας, ένα – δυο από τα αγαπημένα σας κραγιόν, ένα gloss, ένα bronzer – και είστε έτοιμες. Προτιμήστε, επίσης, καλλυντικά που συνδυάζουν χαρακτηριστικά και χρήσεις, όπως μια BB cream.

Προλάβετε εδώ τις μεγάλες προσφορές σε καλλυντικά

  • Αντηλιακό Σώματος και Προσώπου με SFP 50

Διακοπές σημαίνει ήλιος και θάλασσα και για να τα απολαύσετε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας το κατάλληλο, για τη δική σας επιδερμίδα, αντηλιακό σώματος και προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας!

Μαζί με το αντηλιακό μην ξεχάσετε και το καπέλο σας που θα σας προσφέρει extra προστασία από τις βλάβερές ακτίνες του ήλιο. Μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή. Είστε έτοιμοι! Το μόνο που μένει είναι να σας ευχηθούμε ένα υπέροχο καλοκαίρι και τις διακοπές των ονείρων σας!

Ανακαλύψτε τις υπέροχες προσφορές του parapharmacie σε αντηλιακά προϊόντα και σε όλα τα must καλλυντικά των διακοπών σας!