Καλάθι

0

0,00 €

5 tips για ανάλαφρο και καλοκαιρινό μακιγιάζ


από Parapharmacie.com.cy στα Μακιγιάζ
Ιούλιος 3 2020         2 Λεπτά ανάγνωσης

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που χαλαρώνουμε και οι ρυθμοί πέφτουν για να απολαύσουμε ακόμη καλύτερα το ζεστό καιρό, τη θάλασσα και τις διακοπές. Αυτή η λογική πρέπει να αποτυπώνεται και στο μακιγιάζ.

Τα έντονα και σκούρα χρώματα πρέπει να αντικαθίστανται με άλλα πιο ανάλαφρα και ανοιχτά για να αποτυπώνουν την ανεμελιά που χαρακτηρίζει το καλοκαίρι. Το Parapharmacie σας δίνει 5 βασικά tips για ένα ανάλαφρο, καλοκαιρινό μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και λάμψη!

1. Ξεκίνα με τη σωστή ενυδατική κρέμα

Επίλεξε μια ελαφριά (oil-free) ενυδατική κρέμα, ακόμη και αν δεν έχεις λιπαρό δέρμα. Αυτές οι κρέμες κρατούν το δέρμα σου ενυδατωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να το βαραίνουν, και αποτελούν την καλύτερη βάση για το καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Δες περισσότερες προτάσεις εδώ!

2.Χρησιμοποίησε αντηλιακό με χρώμα

Έτσι προστατεύεις την επιδερμίδα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και καλύπτεις τυχόν ατέλειες. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεσαι επιπρόσθετο μακιγιάζ. Η αντηλιακή κρέμα είναι ότι πιο σημαντικό για το πρόσωπο και αποτελεί την βάση για ένα ελαφρύ καλοκαιρινό look.

Ανακάλυψε τα αντηλιακά εδώ.

3.Τόνισε τα ζυγωματικά σου με ρουζ

Αν δεν έχεις αποκτήσει ακόμη το μαύρισμα που επιθυμείς, τότε κανένα πρόβλημα! Με μια μικρή ποσότητα ρουζ στα μήλα και τα ζυγωματικά σε μπρονζέ, ροζ και ροδακινί αποχρώσεις, θα αποκτήσεις το επιθυμητό look. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις από τους κροτάφους και να κινηθείς με φόρα προς τα μήλα του προσώπου.

4. Όχι υπερβολές στα μάτια.

Το βλέμμα είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή των άλλων, γι’ αυτό χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές στην εφαρμογή του μακιγιάζ σε αυτήν την περιοχή. Για παράδειγμα, προτίμησε μια απαλή σκιά ματιών σε μπεζ ή ροζ απόχρωση σε όλο το βλέφαρο. Αν σου αρέσει περισσότερο το χρωματιστό μακιγιάζ, φρόντισε το υπόλοιπο πρόσωπο να κινείται σε πιο φυσικούς τόνους. Για μάσκαρα προτίμησε καφέ αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Γενικά, το καλοκαίρι, προσπαθούμε να αποφεύγουμε την μάσκαρα, ή να την χρησιμοποιούμε όσο το λιγότερο δυνατό.

5. Ανάλαφρα χείλη με lip oil/butter

Χάρισε στα χείλη σου ένα ανάλαφρο, καλοκαιρινό look με lip oil ή lip butter. Τα προϊόντα αυτά θα δώσουν λάμψη στα χείλη σου χωρίς να τα ‘’φορτώνουν’’ όπως κάνει το lip gloss ή το κραγιόν, ενώ παράλληλα τα ενυδατώνουν και τα προστατεύουν.  

Στο Parapharmacie.com.cy θα βρείς όλα όσα χρειάζεσαι για ένα τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ που θα μαγνητίσει τα βλέμματα των άλλων και θα σου χαρίσει λάμψη και ομορφιά.