Καλάθι

0

0,00 €

Οι Συμβουλές Μας για Απαλά Χέρια Και το Χειμώνα!


από Parapharmacie.com.cy στα Ομορφιά
Μάρτιος 6 2020         2 Λεπτά ανάγνωσης

Απαλά χέρια το χειμώνα; Για πολλές γυναίκες, ειδικά όσες ασχολούνται με τα οικιακά και τα βρέχουν συχνά ή εργάζονται πολλές ώρες σε εξωτερικούς χώρους, μοιάζει με άπιαστο όνειρο…

… Ή μήπως όχι;

Οι… ειδικοί του Parapharmacie έχουν συγκεντρώσει για εσάς τα απόλυτα μυστικά για υγιή και απαλά χέρια, παρά τ ο κρύο και την παγωνιά του χειμώνα!

1. Προστάτευσέ τα από το Κρύο

Το κρύο δεν είναι σύμμαχος των χεριών αφού μπορεί να τα κάνει ξηρά ή ερεθισμένα. Γι’αυτό, προετοιμάσου κατάλληλα! Τις κρύες μέρες έχε πάντα μαζί σου ένα ζευγάρι γάντια για να προστατεύεις τα χέρια σου κατάλληλα.

2. Προτίμησε Χλιαρό αντί για Ζεστό Νερό για το Πλύσιμο των Χεριών

Το ζεστό νερό τον χειμώνα μπορεί να είναι δελεαστικό, αλλά τα χέρια σου μάλλον έχουν αντίθετη άποψη…

Για να αποφύγεις την έντονη ξηρότητα στην  επιδερμίδα των χεριών σου, προτίμησε χλιαρό νερό για να τα πλένεις. Επίσης, το πολύ συχνό πλύσιμο των χεριών μπορεί να τα «φθείρει» αφού επηρεάζει τη φυσική τους λιπαρότητα.

3. Διάλεξε Κατάλληλα Προϊόντα Περιποίησης!

Προτίμησε προϊόντα καθαρισμού που σέβονται τα χέρια σου και είναι υπερλιπαντικά και υποαλλεργικά, για να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο δερματικών αντιδράσεων και ερεθισμών.

Ειδικά αν έχετε ευαίσθητα χέρια, ή επιδερμίδα που σκληραίνει εύκολα ή αποκτά τραχιά όψη, είναι σημαντικό να φροντίζεις για τη συχνή τους απολέπιση με ένα ειδικό προϊόν – και μετά, φυσικά, κατάλληλη ενυδάτωση!

Δες περισσότερα εδώ

4. Η Αξία της Σωστής Ενυδάτωσης

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις σε εμφανές σημείο την κρέμα χεριών που ταιριάζει στο δέρμα και τις ανάγκες σου, ώστε να τη χρησιμοποιείς όσο συχνά χρειάζεται μέσα στη μέρα σου.

Να θυμάσαι: κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική! Φρόντισε να επιλέξεις την ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα!
Δες προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου εδώ


5. Ναι στην Απολύμανση… Όχι στην Υπερβολή!

Χρησιμοποίησε τα διάφορα αντιβακτηριδιακά gels με σύνεση. Η μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος που περιέχουν μπορεί να ξηράνει τα χέρια. Για το καθημερινό πλύσιμο, προτίμησε ένα απαλό, ενυδατικό κρεμοσάπουνο για ευαίσθητα χέρια, όπως το Apivita Mild Hand wash Με Γκρέιπφρουτ & Πρόπολη

6.Σκουπίζουμε… δεν Γδέρνουμε τα Χέρια

Κάνε απαλές κινήσεις από το πλύσιμο μέχρι το στέγνωμα. Αντί να τρίβεις τα χέρια σου με τη χειροπετσέτα όταν τα στεγνώνεις, κάνε ταμποναριστές κινήσεις, ώστε να αποφύγεις τους περιττούς ερεθισμούς.

7.Γάντια και στο Σπίτι

Τα απορρυπαντικά και άλλες ερεθιστικές ουσίες χρειάζονται και τον κατάλληλο εξοπλισμό! Τα γάντια προστασίας είναι μία καλή λύση για τις δουλειές του σπιτιού που απαιτούν νερό.

8.Αγαπήστε τα Χέρια σας… και θα σας το Ανταποδώσουν

Τα χέρια σου εργάζονται όλη μέρα ασταμάτητα για χάρη σου – αξίζουν λοιπόν κι αυτά την περιποίησή τους! Μια μάσκα χεριών ανά 10 μέρες ή δύο εβδομάδες θα τα διατηρήσει σε καλή κατάσταση και θα  τους χαρίσει ένα πέπλο προστασίας ενάντια στην ξηρότητα του χειμερινού βοριά.

Στο Parapharmacie μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων καθώς και tips περιποίησης και ομορφιάς για να αποκτήσετε επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή! Ανακαλύψτε περισσότερα και κάνετε εύκολα τις online αγορές σας από τον υπέροχο κόσμο του Parapharmacie