Καλάθι

0

0,00 €

Μένουμε Σπίτι και Κάνουμε Spa! 10 Προτάσεις για να κάνετε την παραμονή σας στο σπίτι, απόλαυση!


από Parapharmacie.com.cy στα Ομορφιά
Μάρτιος 31 2020         5 Λεπτά ανάγνωσης

Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι – αυτό είναι το μήνυμα των ημερών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού με την οποία έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι. Το να μείνουμε στο σπίτι στη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι εκδήλωση ευθύνης και αγάπης για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε και να το απολαύσουμε! Για να κάνετε την παραμονή σας στο σπίτι απολαυστική, μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα ιδιωτικό Spa προσαρμοσμένο στα δικά σας «Θέλω» και τις δικές σας «ανάγκες», και χαρίστε στον εαυτό σας τη φροντίδα και την περιποίηση που του αξίζει! Πως;

1. Αρχίστε με Καθαρισμό Προσώπου  

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από το να αντικρίζεις  κάθε πρωί στον καθρέφτη το πρόσωπό σου λαμπερό και δροσερό! Ξεκινήστε την περιποίησή σας με τον καθαρισμό του προσώπου. Ο καθαρισμός προσώπου ολοκληρώνει τις καθημερινές μας συνήθειες καθαρισμού και είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος.

Αρχικά κάντε ένα καλό ντεμακιγιάζ επιλέγοντας προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. To νερό καθαρισμού Bioderma micellaire Sensibio H2O προσφέρει απαλό καθαρισμό και ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο και στα μάτια, αφαιρώντας αποτελεσματικά τους ρύπους.  Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή προτιμήστε το Γαλάκτωμα Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ Micellaire Vichy Purete Thermale Mineral, ένα ισχυρό και ταυτόχρονα απαλό μικυλλιακό γαλάκτωμα καθαρισμού για τη ξηρή επιδερμίδα, εμπλουτισμένο με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy και καταπραϋντικές πολυφαινόλες λευκού τσαγιού. Για λιπαρό δέρμα με τάση ακμής επιλέξτε εξειδικευμένα προϊόντα, όπως τον αφρό καθαρισμού προσώπου Frezyderm Ac-Norm Active Foam Plus που αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ, μειώνει τη λιπαρότητα και παρέχει σμηγματορρυθμιστική δράση.

Προτιμήστε προϊόντα που ταιριάζουν στο ph και τις ειδικές ανάγκες του δικού σας προσώπου και αφού αφαιρέσετε τους ρύπους και τα ίχνη make-up αποτελεσματικά σε κάθε σημείο του προσώπου, είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα!

2. Ώρα για ένα Αναζωογονητικό Peeling 

Συνεχίστε με ένα προϊόν απολέπισης (Peeling) για ακόμη βαθύτερο καθαρισμό. Δοκιμάστε το Frezyderm Facial Scrub Gel, ένα απαλό και δροσερό gel που απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ) ενώ παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας.

Για ακόμα βαθύτερη απολέπιση μπορείτε να δοκιμάστε ένα scrub απολέπισης, όπως το scrub προσώπου EXPRESS BEAUTY με ελιά της Apivita που απομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα χάρη στους λεπτούς κόκκους από κουκούτσια ελιάς ενώ προσφέρει μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και απαλότητας χάρη στο βιολογικό λάδι ελιάς και το λάδι σταφυλιού.

3. Απολαύστε μια Ενυδατική Μάσκα Προσώπου

Και μετά τον καθαρισμό, έρχεται η ενυδάτωση! Μια μάσκα περιποίησης προσώπου, όπως η  Apivita Μάσκα Προσώπου για Εντατική Ενυδάτωση με αγγούρι, θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας τη δροσιά και την ενυδάτωση που χρειάζεται. Απλώστε ένα πλούσιο στρώμα στο πρόσωπο σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 10 λεπτά, αφαιρέστε την περίσσεια της μάσκας με χαρτομάντηλο ή με νωπό βαμβάκι και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Extra tip χαλάρωσης: Καθώς περιμένετε να δράσει η μάσκα:

• Απολαύστε ένα smoothie με τα αγαπημένα σας φρούτα.

• Σε ένα μπολ με ζεστό νερό προσθέστε 5 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, για απόλυτη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

• Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε!

Για ενυδάτωση με αντιγηραντική δράση, η μαγνητική μάσκα προσώπου της Biovene, είναι μια πρωτοποριακή, φυσική, αντιγηραντική και αναζωογονητική μάσκα προσώπου που αποτελείται από μαγνητικά σωματίδια σιδήρου, ενεργό άνθρακα και ένα μείγμα από τα πιο πολύτιμα έλαια που προσφέρει η φύση, για μια ομαλή, σταθερή και λαμπερή επιδερμίδα. Δοκιμάστε τη!

Δείτε περισσότερες μάσκες περιποίησης και ομορφιάς εδώ.

4. Εξασφαλίστε Γνήσια Ενυδάτωση

Για πιο συστηματική ενυδάτωση και για την καθημερινή φροντίδα, επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα προσώπου

Tip: Μην ξεχνάτε ότι για την επιλογής της κατάλληλης κρέμας υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που όλες οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη. Τα κριτήρια αυτά είναι ο τύπος του δέρματος, τα τυχόν δερματικά προβλήματα, οι προσωπικές συνήθειες αλλά και η εποχή του χρόνου. 

5. Μην Αμελήσετε το Βλέμμα σας!  

Ο κατ’ οίκον περιορισμός δεν σημαίνει πως πρέπει να στερηθείτε το σαγηνευτικό σας βλέμμα! Εξάλλου, η ομορφιά και η γοητεία δεν ελκύει μόνο την προσοχή των άλλων, αλλά ανεβάζει και τη δική μας διάθεση! 

Αρχικά διώξτε τα σημάδια της κούρασης στην περιοχή γύρω από τα μάτια με μια μάσκα ματιών. Έπειτα,  εφαρμόστε στις βλεφαρίδες την ειδική αγωγή ενδυνάμωσης βλεφαρίδων της Foltene που τα συστατικά της δυναμώνουν τις λεπτές και αδύναμες βλεφαρίδες και παρατείνουν τον κύκλο ζωής τους, παρέχοντας αντιγηραντική δράση και κάνοντας το βλέμμα σας πιο γοητευτικό! 

6. Φροντίστε τη Σιλουέτα σας! 

Μην επιτρέψετε στην έλλειψη μετακινήσεων να χαλάσει τη σιλουέτα σας! Με κατάλληλη διατροφή, με ένα mini πρόγραμμα ασκήσεων κατ’οίκον αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα αδυνατίσματος μπορείτε να διατηρήσετε τη φόρμα σας και να παραμείνετε κομψή!  

7. Επαναφέρετε τη Λάμψη στα Μαλλιά σας 

Το συχνό λούσιμο και ο… εγκλεισμός στο σπίτι μπορεί να μας κάνει να αμελήσουμε τη φροντίδα των μαλλιών μας και να τα κάνει να δείχνουν ταλαιπωρημένα, άτονα και θαμπά. 

Μια μάσκα μαλλιών μετά το λούσιμο θα βοηθήσει την εσωτερική αναδόμηση της τρίχας και θα επαναφέρει στα μαλλιά τη χαμένη τους υγεία και λάμψη! 

Tip: Επιλέξτε μια μάσκα που ταιριάζει στον δικό σας τύπο μαλλιών για να πετύχετε την τέλεια θρέψη και ενυδάτωση. 

8. Ανανεώστε το Look σας 

Έχετε βαμμένα μαλλιά και η ρίζα άρχισε να εμφανίζεται έντονα; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε να περιμένετε να ανοίξουν τα κομμωτήρια ξανά για να ανανεώσετε το look σας και να είστε περιποιημένη! Βάψτε τα μαλλιά σας εύκολα και απλά μόνες σας στο σπίτι με μία βαφή μαλλιών όπως οι μόνιμες βαφές μαλλιών Color Elixir της Apivita.

Extra tip: Αλλάξτε χρώμα ή τόνο στα μαλλιά σας και χαρίστε μια ευχάριστη έκπληξη σε σας και τον σύντροφό σας! 

9. Περιποιηθείτε τα Χέρια σας 

Αν υπάρχει ένα τμήμα του σώματός μας που ταλαιπωρείται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αυτή την περίοδο, είναι τα χέρια μας. Το εντατικό πλύσιμο – που είναι φυσικά απαραίτητο – και η χρήση αντισηπτικών φθείρουν την επιδερμίδα, ξηραίνουν το δέρμα και δημιουργούν ραγάδες και μικρές εκδορές. 

Είναι λοιπόν σημαντικό να περιποιηθείτε τα χέρια σας, εξασφαλίζοντάς τους βαθιά ενυδάτωση και θρεπτικά στοιχεία που θα τα βοηθήσουν να ανανεώνουν καθημερινά την όψη τους. Η κρέμα χεριών Cicaplast της La Roche Posay θα ανακουφίσει στα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια σας ενώ η χρήση της επανορθώνει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος.

10. Λαμπερό Χαμόγελο!  

Ολοκληρώστε την περιποίησή σας με ένα αστραφτερό και υγιές χαμόγελο! Ενισχύστε τη λάμψη των δοντιών σας με τη χρήση μιας λευκαντικής οδοντόκρεμας. Η οδοντόκρεμα Elgydium Whitening  είναι μία οδοντόπαστα που μειώνει τις χρωστικές από την επιφάνεια των δοντιών, χαρίζοντας ένα πιο λευκό χαμόγελο χωρίς να φθείρει το σμάλτο των δοντιών. Ακόμα, η  Curaprox Black Is White είναι μια μαύρη οδοντόκρεμα λεύκανσης με ενεργό άνθρακα, που αποκαθιστά τον αποχρωματισμό των δοντιών με τον πλέον φυσικό τρόπο.

Τέλος, για εσάς που βαριέστε το βούρτσισμα των δοντιών με τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες, κάντε στον εαυτό σας δώρο μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και κάντε την φροντίδα των δοντιών σας πιο εύκολη και απολαυστική! 

Αφού δεν βγαίνουμε από το σπίτι, κάντε μια επίσκεψη… online στο Parapharmacie.com.cy, βρες τα κατάλληλα προϊόντα και μετατρέψτε τον κατ’ οίκον περιορισμό σε κατ’ οίκον… Spa – μια μοναδική ευκαιρία χαλάρωσης, περιποίησης και αναζωογόνησης!