Καλάθι

0

0,00 €

5 προϊόντα και αξεσουάρ περιποίησης που κάθε άνδρας πρέπει να έχει!


από Parapharmacie.com.cy στα Υγεία
Ιανουάριος 12 2022         3 Λεπτά ανάγνωσης

Η παγκόσμια κοσμετολογία έχει εστιάσει τα τελευταία χρόνια στις ειδικές απαιτήσεις που έχει το ανδρικό δέρμα για να δείχνει λαμπερό και υγιές. Ως αποτέλεσμα στην αγορά σήμερα μπορεί πλέον κάποιος να βρει πολλά προϊόντα και αξεσουάρ περιποίησης που απευθύνονται στο ανδρικό κοινό, το οποίο ολοένα και αναγνωρίζει την αξία της σωστής περιποίησης τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία του. 

Στο Parapharmacie αφουγκραζόμαστε αυτή τη σημαντική ανδρική ανάγκη και για αυτό σας προτείνουμε παρακάτω 5 κορυφαίες επιλογές προϊόντων που θα λατρέψετε! Προϊόντα χρηστικά και έξυπνα, που απαιτούν από εσάς ελάχιστη προσπάθεια να τα ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης. Προϊόντα που συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, είναι ειδικά μελετημένα για την ανδρική επιδερμίδα και διακρίνονται για την άμεση αποτελεσματικότητά τους.

 

• Kρέμα ημέρας και ενυδατική ματιών

Mετά από έναν καλό καθαρισμό, το πρόσωπό σου διψά για ενυδάτωση, καθώς υφίσταται μια πρόσθετη ταλαιπωρία και αφυδάτωση από το καθημερινό ξύρισμα. Η ιδανική λύση είναι να επιλέξεις μια πλούσια ενυδατική κρέμα ημέρας για το πρόσωπο και μία ξεχωριστή για την περιοχή των ματιών, ώστε να απομακρύνεις αποτελεσματικά την κούραση και τους μαύρους κύκλους. 

Βρες αυτή που ταιριάζει ακριβώς στον τύπο του δέρματός σου εδώ.

 

• Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα 

Το συχνό βούρτσισμα των δοντιών εγγυάται ένα όμορφο και υγιές χαμόγελό, για αυτό δεν πρέπει να το παραμελείς. Επειδή οι συμβατικές οδοντόβουρτσες δεν καταφέρνουν να προσεγγίσουν σε κάθε σημείο της στοματικής κοιλότητας (π.χ. τα κενά ανάμεσα στα δόντια), διάλεξε μια ηλεκτρική που κατορθώνει με εκατοντάδες κυκλικές περιστροφές ανά λεπτό να εισχωρήσει ακόμα και στα πιο δύσκολα μέρη. Η αυτονομία της σού εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά ενώ στο Parapharmacie θα βρεις τις πιο επώνυμες μάρκες του εμπορίου.  

Ανακάλυψε τη δική σου εδώ.

 

 

• Trimmer μύτης

Οι τρίχες της μύτης μπορούν να χαλάσουν όλη μας την εικόνα αν τις αφήσουμε απεριποίητες. Με ένα ειδικό trimmer μπορούμε σε ελάχιστο χρόνο να τιθασεύσουμε αυτό το δύσκολο σημείο. Η χρήση τους είναι πανεύκολη, διατηρούν μεγάλη ενεργειακή αυτονομία, μπορούμε να τις έχουμε μαζί μας παντού, ενώ συνήθως αποτελούν απαραίτητο στοιχείο κάθε ολοκληρωμένου grooming set. 

Δες όλες τις επιλογές του Parapharmacie σε trimmer εδώ.

 

• Λάδι για τα γένια 

Ένα καλό λάδι για τα γένια φροντίζει όχι μόνο την ομοιόμορφη εμφάνισή τους αλλά και τη σωστή ενυδάτωσή τους, ώστε να δείχνουν πάντα περιποιημένα και όμορφα. Αφού πλύνεις καλά τα γένια σου, στέγνωσέ τα απαλά με μια πετσέτα και άπλωσε μια καλή ποσότητα λαδιού. Κάνε απαλό μασάζ και αφήστε το λάδι να απορροφηθεί και να θρέψει τα γένια. Αν θέλεις, έπειτα, μπορείς να τα χτενίσεις απαλά και να τους δώσεις το στυλ που επιθυμείς. Προτίμησε λάδι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και άλλα θρεπτικά συστατικά για να κάνεις τις τρίχες της γενειάδας σου πιο απαλές αλλά και πιο δυνατές. 

Ρίξε μια ματιά σε όλες τις επιλογές που έχει να σου προτείνει το Parapharmacie εδώ

 

• Αμπούλες μαλλιών κατά της τριχόπτωσης 

Η τριχόπτωση απασχολεί κάθε άντρα είτε πρόκειται για ένα παροδικό φαινόμενο (λόγω εποχικότητας  ή στρες) είτε σχετίζεται με κληρονομικούς παράγοντες. Κοντά σε όλες τις διαθέσιμες λύσεις για την τριχόπτωση (π.χ. σαμπουάν θρέψης, τονωτικές λοσιόν), διατίθενται πλέον και ειδικές αμπούλες που διεισδύουν πιο εύκολα στο τριχωτό της κεφαλής, επαναπροσδιορίζουν ορμονολογικά την κυτταρογένεση, έτσι ώστε να απορροφώνται αποτελεσματικότερα από τα ενεργά τριχοθυλάκια. Με αυτόν τον τρόπο οι αμπούλες συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση των υπαρχόντων θυλάκων αλλά και τη νέα τριχογένεση, όπου αυτό είναι εφικτό. 

Μάθε περισσότερα για τις επιλογές που διαθέτει το Parapharmacie.

 

Καθώς, λοιπόν, οι ρυθμοί της ζωής αλλάζουν και τα στερεότυπα υποχωρούν, όλο και περισσότεροι άνδρες επιθυμούν να διατηρήσουν μια όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση, ενισχύοντας παράλληλα την καλή υγεία του δέρματος και του οργανισμού τους. H ομορφιά, άλλωστε, δεν έχει γένος και η ανάγκη να δείχνουμε και να νιώθουμε όμορφα με το σώμα μας είναι τόσο γυναικεία όσο και ανδρική υπόθεση. Στο Parapharmacie θα βρεις όλα εκείνα τα προϊόντα και αξεσουάρ περιποίησης που σε βοηθήσουν να απογειώσεις την εμφάνισή σου και να προμοτάρεις την καλή σου υγεία!