×

Καλάθι

0

0,00 €

Επιστροφές & Αλλαγές


Αν θέλεις να επιστρέψεις κάποιο προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, μπορείς να το κάνεις, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το έχεις παραλάβει, δηλαδή να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί / αλλοιωθεί το προϊόν.

 

Βήμα 1
Συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής
Βήμα 2
Ο κούριερ θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε την επιστροφή
Βήμα 3
Το προϊόν επιστρέφει σε μας για έλεγχο
Βήμα 4
Επιβεβαιώνουμε την επιστροφή και θα γίνει είτε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων

Δυνατότητα επιστροφής για 14 μέρες

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το parapharmacie.com.cy έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Βρείτε την φόρμα επιστροφής εδώ!

Σε προϊόντα που αφορούν παιδικά γάλατα, παιδικές τροφές και εσώρουχα δεν πραγματοποιούνται επιστροφές.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής είναι με δική σου επιβάρυνση, ενώ η επιστροφή των χρημάτων σου γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό σου με τραπεζική κατάθεση, ενώ εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα το ποσό επιστρέφεται εκεί. 

Σημαντική λεπτομέρεια

Για κάθε επιστροφή μην ξεχνάς να ενημερώσεις την εταιρεία για την πρόθεσή σου (εντός του προαναφερθέντος διαστήματος των 14 ημερών) καθώς και να έχεις μέσα στη συσκευασία τη Δήλωση Υπαναχώρησης Προϊόντων Πωληθέντων από Απόσταση (Βρες το έντυπο εδώ).