Καλάθι

0

0,00 €

Αποστολή & Παράδοση


Κύπρος: Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες με το συνεργαζόμενο courier (ACS) εφ' όσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες αφαίρεσης/αντικατάστασής του. Για παράδοση στην πόρτα σας (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές*) επιβαρύνεστε με 4.00€ έξοδα αποστολής. Για παραλαβή από κατάστημα ACS επιβαρύνεστε με 2.40€ έξοδα αποστολής αν η παραγγελία σας είναι κάτω από 39€.  Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 39€, η αποστολή είναι δωρεάν.

  • Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 13:00 θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη
  • Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο ή αργίες, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. 

*Η αποστολή παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται στο κοντινότερο ACS Courier κατάστημα. Μπορείτε να δείτε τις χαρακτηριζόμενες ως δυσπρόσιτες περιοχές με τους αντίστοιχους ταχυδρομικούς κώδικες εδώ. 

 

Parapharmacie Pick-Up Point:
Έχετε την επιλογή να παραλάβετε τις παραγγελίες σας δωρεάν από τo συνεργαζόμενo Φαρμακείo Μ. Καρδιακίδου (28ης Οκτωβρίου 353, Λεμεσός, 3107, Κύπρος) που αποτελεί Σημείο Παραλαβής Online Παραγγελιών. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να τις παραλάβετε κατόπιν επιβεβαίωσης από το σύστημά μας συνήθως εντός 2-3 εργάσιμων ημερών κατά τις ώρες λειτουργίας του φαρμακείου. Οι παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες για παραλαβή 14 εργάσιμες ημέρες. Ελάχιστη παραγγελία για παραλαβή από Σημείο Παραλαβής είναι 15€. 

 

Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 14:30 θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη.