Καλάθι

0

0,00 €

Oδηγός αγοράς για τα δώρα των Χριστουγέννων


από Parapharmacie.com.cy στα Lifestyle
Δεκέμβριος 21 2021         5 Λεπτά ανάγνωσης

Tα Χριστούγεννα έφτασαν και οι γιορτινές αγορές πλημμυρίζουν από πανέμορφες ιδέες για δώρα που απευθύνονται στους αγαπημένους μας. Οι επιλογές πολλές, έτσι ώστε κανείς να μη μείνει παραπονεμένος, ακόμα και αν το διαθέσιμο budget δεν είναι απεριόριστο.

Το Parapharmacie σας προτείνει μερικές από τις πιο έξυπνες και μοναδικές προτάσεις που είναι βέβαιο πως θα φωτίσουν τα πρόσωπα των αγαπημένων σας με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη! Και επειδή καθένας μας είναι διαφορετικός, στον παρακάτω μίνι οδηγό θα βρείτε προσεγμένες επιλογές ομορφιάς, ευεξίας και φροντίδας που απευθύνονται ξεχωριστά σε γυναίκες, άνδρες αλλά και παιδιά!

  Για τον άνδρα

Για τους άνδρες που τρέχουν να τα προλάβουν όλα, αλλά και για εκείνους που ξέρουν να απολαμβάνουν την καλή ζωή και τις πιο χαλαρές στιγμές, υπάρχει ένα ιδανικό δώρο αυτά τα Χριστούγεννα που ανταποκρίνεται πλήρως στους δικούς τους ρυθμούς και φιλοσοφία ζωής.

1. Panasonic Set Ανδρικής Περιποίησης για Όλο το Σώμα ER-GY10

Το σετ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ένας σύγχρονος άντρας για να διατηρεί μια κομψή και περιποιημένη εμφάνιση, όπως κουρευτική μηχανή με λεπίδες δύο άκρων, αλλά και κεφαλές για περιποίηση σώματος, περιποίηση για γένια, φροντίδα αυτιών και μύτης. Διαθέτει μεγάλη αυτονομία με μία μόνο φόρτιση.

Ξεχωρίζει γιατί: Είναι μια πρακτική λύση για το σύγχρονο άνδρα και προσφέρει αποτέλεσμα ακριβείας τόσο σεσε στεγνές ή υγρές τρίχες.

Απόκτησέ το εδώ.

  

2. Apivita That's My Man Set

Με νεσεσέρ για να τα έχει ο αγαπημένος σας όλα σε τάξη και οργανωμένα, το σετ περιποίησης έχει δημιουργηθεί με γνώμονα να του προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα σε πρόσωπο και σώμα. Χαρακτηριστικά, αποτελείται από κρέμα προσώπου/ματιών κατά των ρυτίδων, σαμπουάν/αφρόλουτρο με κάρδαμο και πρόπολη όπως και μαύρο τζελ καθαρισμού με ενεργό άνθρακα για πρόσωπο και μάτια.

Ξεχωρίζει γιατί: Είναι ειδικά μελετημένο για τις απαιτήσεις της ανδρικής επιδερμίδας, με σκοπό να θρέφει, να ενυδατώνει και να προστατεύει πολύπλευρα αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.  

Κάνε το δικό σου εδώ.

3. Luxurious Men's Care Daily Grooming Set

Η ανδρική επιδερμίδα λόγω του σχεδόν καθημερινού ξυρίσματος έχει ανάγκη για βαθιά θρέψη και περιποίηση που προλαμβάνουν την ξηρότητα αλλά και πιθανές φλεγμονές. Με τo Luxurious Men’s care Daily Grooming Set θα του χαρίσετε  ένα 2 σε 1 αφρόλουτρο και σαμπουάν για σχολαστικό καθαρισμό σε όλο το σώμα, προστατευτικό after-shave γαλάκτωμα, λάδι για περιποίηση της γενειάδας και απαλό καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής που εκτός από υγιεινή προσφέρει και δράση κατά της κακοσμίας.

Ξεχωρίζει γιατί: Αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης για τον άνδρα!

Μάθε περισσότερα για το set εδώ.

Για τη γυναίκα

 Ανάμεσα στις πολυάριθμες επιλογές που μπορεί κανείς να αναζητήσει στο Parapharmacie, επιλέξαμε για εσάς τις 4 πιο αγαπημένες!

1. Apivita Is It Clear Set

Όλα όσα χρειάζεται η γυναικεία επιδερμίδα για να αντανακλά υγεία και ομορφιά έρχεται σε αυτό το πολύχρωμο και εορταστικό σετ. Επειδή το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης μας, κάθε γυναίκα χρειάζεται αυτό το το μοναδικό σετ περιποίησης προσώπου της Apivita, στο οποίο θα βρει ένα detox τζελ καθαρισμού προσώπου και ματιών με ενεργό άνθρακα και πρόπολη, μια καταπραϋντική λοσιόν με λεβάντα και μέλι, αλλά και ένα αποτελεσματικό scrub προσώπου.

Ξεχωρίζει γιατί: Αποτελεί ένα μοναδικό σετ δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα πολύχρωμο και γιορτινό επαναχρησιμοποιούμενο κουτί. Ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου, για καθαρισμό και καταπραϋντική δράση.

Απόκτησε το εδώ.

2. Panthenol Extra Femme Unique Set

Σε αυτό το εορταστικό σετ ενώνουν τις δυνάμεις τους ένα σαγηνευτικό άρωμα και η Panthenol Extra Day Cream SPF15, που συνδυάζει τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος και της βιταμίνης Ε με την πανθενόλη και τα αντιηλιακά φίλτρα.

Ξεχωρίζει γιατί: Η αιθέρια συνύπαρξη από νότες περγαμόντου και πράσινων φύλλων δίνει στο άρωμα του σετ μια απίστευτη αίσθηση που συνδυάζει στις ιδανικές αναλογίες δυναμισμό με ρομαντική διάθεση.

Μάθε περισσότερα για το σετ εδώ.

3. Beautylush Set Επαγγελματικό Κιτ Περιποίησης Μανικιούρ/Πεντικιούρ

Περιποιηθείτε τα νύχια σας με τον πιο επαγγελματικό τρόπο, επιλέγοντας αυτό το σετ εργαλείων το οποίο θα σας κάνει να λάμπετε από την κορυφή ως τα νύχια!

Ξεχωρίζει γιατί: Με 15 διαφορετικά εργαλεία ατομικής περιποίησης, φροντίζει τα νύχια ποδιών και χεριών ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Ανακάλυψε το εδώ.

4. Smells Like perfumes

H μεγάλη γκάμα των αρωμάτων της σειράς Smells Like σας τυλίγει με τη μυστηριακή σαγήνη και τη μοντέρνα αίσθηση των πιο ξακουστών και αγαπημένων brands της παγκόσμιας αρωματοποιίας.

Ξεχωρίζει γιατί: Πολύ οικονομικά και εξαιρετικά πρακτικά τα αρώματά μας  σας δίνουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσετε όλα αλλά και να τα επιλέξετε σαν μια έξυπνη & οικονομική λύση δώρου!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Για το παιδί

1. Oral-B Vitality Star Wars

Με ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη για ελεγχόμενα ποιοτικό βούρτσισμα, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B προτείνεται από οδοντιάτρους και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι απαλή με τα παιδικά δόντια. Διαθέτει στρογγυλή κεφαλή οδοντόβουρτσας με ιδανικό μέγεθος για μικρά στόματα και είναι κατάλληλη για ηλικίες 3+.

Ξεχωρίζει γιατί: Εκτός από τα συναρπαστικά Star Wars themes, η οδοντόβουρτσα χαρίζει δώρο και μια πανέμορφη θήκη ταξιδιού!

Αγόρασε την εδώ.

2. Sophie La Girafe Τραπεζάκι Δραστηριοτήτων

Τραπεζάκι δραστηριοτήτων για μωρά 10+μηνών, που δεν χορταίνουν να ανακαλύπτουν τον κόσμο! Με χρώματα και ήχους που εξάπτουν τη βρεφική φαντασία και αναπτύσσουν την ψυχοκινητική του ανάπτυξη, το μωρό σας δεν θα χορταίνει να εξερευνά τη μουσική, τους ήχους, το τηλεφωνάκι, αλλά και τον Λάζαρο το γάτο που, παρέα με τη Σόφι την καμηλοπάρδαλη, του ανοίγουν την πόρτα της μάθησης αλλά και της διασκέδασης!

Ξεχωρίζει γιατί: Είναι απόλυτα πολυχρηστικό γιατί εκτός από το ότι μπορείτε να το κρεμάστε στην κούνια του μωρού μπορεί να υπάρξει και ως αυτόνομο τραπεζάκι δραστηριοτήτων όταν το μωρό μεγαλώσει.

Απόκτησε το εδώ.

3. Lorelli "Off Road"

Ένα αμαξάκι περπατούρα με χειρολαβή για κάθε μπόμπιρα που ανυπομονεί να κάνει τις πρώτες του βόλτες διασκεδάζοντας αλλά και γυμνάζοντας το σώμα του. Διαθέτει πλάτη στήριξης, αφαιρούμενα στηρίγματα και υποπόδιο αλλά και καλάθι παιχνιδιών κάτω από το κάθισμα.

Ξεχωρίζει γιατί: Λατρεύουμε να βλέπουμε τους μικρούς εξερευνητές μας να κορνάρουν και να χαίρονται με τα τραγουδάκια που παίζει το μουσικό πάνελ της περπατούρας.

Μάθε περισσότερα για το προϊόν εδώ.

 

 

Όλοι θέλουμε τα Χριστούγεννα να δεχόμαστε αλλά και να χαρίζουμε χαμόγελα με το δώρο μας, για αυτό και η επιλογή του πρέπει να είναι κάτι που αντανακλά την προσωπικότητα και το χαρακτήρα τους. Ακολουθώντας, λοιπόν, τον παραπάνω οδηγό είναι βέβαιο πως θα οδηγηθείτε σε μια επιλογή που θα δικαιώσει την αναζήτησή σας αλλά και τις προσδοκίες των αγαπημένων σας για ένα όμορφο και συνάμα χρήσιμο δώρο.

Περιηγηθείτε στο Parapharmacie, εμπνευστείτε ελεύθερα από τις παραπάνω ιδέες και βρείτε εύκολα και πρακτικά και άλλες οικονομικές αλλά και εκλεπτυσμένες ιδέες που ταιριάζουν σε όλους! Γιατί τα δώρα για τους αγαπημένους μας πρέπει να είναι τόσο μοναδικά όσο και εκείνοι!