Καλάθι

0

0,00 €

6 ξεχωριστές ιδέες δώρων για τη Γιορτή της Μητέρας!


από Parapharmacie.com.cy στα Lifestyle
Απρίλιος 1 2020         2 Λεπτά ανάγνωσης

Είναι κατά γενική ομολογία ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ζωή μας! Η μητέρα μας κρατάει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, γι’ αυτό αξίζει πάντα τα καλύτερα! Για το λόγο αυτό, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για δώρα για την τιμητική ημέρα της, ακόμα κι αν το μόνο που θα ήθελε εκείνη, είναι ένα "σ'αγαπώ πολύ!".

1. Νερό καθαρισμού micellaire Sensibio H2O

Το πρόσωπο μας εκτίθεται συχνά στους ρύπους της ατμόσφαιρας, φράσσοντας, έτσι, τους πόρους της και απομακρύνοντας της φρεσκάδα της! 

Το νερό καθαρισμού micellaire Sensibio H2O της Bioderma προσφέρει απαλό καθαρισμό και ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο και στα μάτια, χαρίζοντας επιδερμίδα καθαρή, καταπραϋμένη και απαλλαγμένη από το μακιγιάζ και τους ρύπους. Θα το λατρέψει!

2. Σετ Αντιγήρανσης Apivita Wine Elixir!

Ένα σετ προϊόντων Apivita για ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου με δώρο ένα υπέροχο νεσεσέρ!

To Set περιλαμβάνει:

• Wine Elixir Αντιρυτιδική Κρέμα για Σύσφιξη & Lifting πλούσιας υφής για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες με Πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης 50ml 

• Cleansing Milk 3 σε 1 για πρόσωπο & μάτια 50ml • Express Beauty Αντιρυτιδική και Συσφιγκτική Μάσκα Προσώπου με Σταφύλι 2x8ml Bonus δώρο: ένα υπέροχο και πρακτικό νεσεσέρ!

 

3. Η απόλυτη ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ.

Η Panthenol Extra Day Cream SPF15 με τα ενεργά συστατικά της προσφέρει στο δέρμα ότι χρειάζεται για την καθημερινή του περιποίηση και φροντίδα. 

Χαρίζει στην επιδερμίδα του προσώπου καθημερινή προστασία και ενυδάτωση, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προάγει την ανανέωση των κυττάρων και και προστατεύει από την UVA ακτινοβολία. 

Απόκτησέ τη τώρα σε ειδική προσφορά με ΔΩΡΟ μία μάσκα σύσφιξης 75ml εδώ!

4. Υπέροχο σετ Vichy για νεανική όψη ξανά!

Η εμμηνόπαυση, που συνήθως εμφανίζεται μετά τα 40 ή 50 έχει αρνητικές συνέπειες στην επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, μειώνει την ανθεκτικότητα καθώς και τη σφριγηλότητά της. 

Η Vichy προσφέρει μια υπέροχη πρόταση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα με ένα πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει την κρέμα ημέρας Neovadiol για την Αντιμετώπιση των Συμπτωμάτων Εμμηνόπαυσης Για Ξηρό Δέρμα 50ml & Δώρο Purete Thermale Γαλάκτωμα Καθαρισμού 100ml και νεσεσερ!

5. Ο απόλυτος συνδυασμός αντηλιακής προστασίας και ομορφιάς.

Πολλές φορές τα αντηλιακά αφήνουν μια δυσάρεστη αίσθηση στην επιδερμίδα μας, ειδικά όταν συνδυάζονται με άλλα καλλυντικά προϊόντα.  

Η Frezyderm Sun Screen Velvet Color Face Cream είναι ένα πρωτοποριακό έγχρωμο, διάφανο αντηλιακό προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Εξασφαλίζει πολύ υψηλή  προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, γιατί προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

6. Η τέλεια λύση για όμορφα πόδια 

Τα πόδια μας ίσως είναι ένα από τα σημεία του σώματός μας των οποίων την περιποίηση πολύ συχνά αμελούμε. Κακώς βέβαια αφού αυτά είναι που δέχονται τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας μας. 

Τη λύση δίνει ένα υπέροχο kit πειποίησης ποδιών Panthenol extra το οποίο περιλαμβάνει μια Feet Cream , μια MS ηλεκτρική λίμα ποδιών και μια MS λίμα νυχιών 7in 1!

Είναι προφανές ότι μια παγκόσμια ημέρα δεν αναπληρώνει όλες τις υπόλοιπες του χρόνου για να θυμηθούμε και να εκδηλώσουμε την αγάπη μας σε αγαπημένα πρόσωπα, όμως αποτελούν μια αφορμή!

Γι'αυτό, την Ημέρα της Μητέρας, μην ξεχάσετε να εκφράσετε την αγάπη σας με μια ζεστή αγκαλιά, ένα ευχαριστώ και πιθανόν και ένα όμορφο δωράκι! Αλλωστε, εκείνο που μένει πάντα σε τέτοιες στιγμές δεν είναι η χρηματική αξία του δώρου αλλά η εκδήλωση της αγάπης μας. 

Στο parapharmaciecy μπορείτε να βρείτε πολλές προτάσεις δώρων σε υπέροχες προσφορές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά γιατί όχι... και για τον εαυτό σας!