Καλάθι

0

0,00 €

Πώς Να Απαλλαγείτε Από Τα Κουνούπια Μια Και Καλή


από Parapharmacie.com.cy στα Lifestyle
Ιούλιος 31 2020         1 Λεπτά ανάγνωσης

Δεν είναι μόνο τα τσιμπήματά τους. Το χειρότερο είναι το ζουζούνισμά τους σχεδόν μέσα στο αφτί μας όταν ξαπλώνουμε για να ηρεμήσουμε και να κοιμηθούμε.

Αν σας τρελαίνουν κι εσάς τα κουνούπια, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Ανακαλύψτε 9 αποτελεσματικούς τρόπους που θα κρατήσουν τα «αιμοδιψή» αυτά έντομα μακριά σας αυτό το καλοκαίρι!

  • Εξαφανίστε ή Καλύψτε Σημεία με Λιμνάζοντα Νερά

Τα κουνούπια, ιδίως τα θηλυκά (που είναι και αυτά που τσιμπούν), συγκεντρώνονται και πολλαπλασιάζονται κατά κανόνα σε πηγές νερού. Αν έχετε σημεία στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού σας στα οποία λιμνάζει νερό, είτε αποστραγγίστε το, είτε καλύψτε το σημείο με χώμα ή με κάποιο ύφασμα ή πλαστικό. Το τελευταίο πράγματα που θέλετε είναι βάσεις κουνουπιών δίπλα στο σπίτι σας!

  • Ποτίστε τα Λουλούδια σας νωρίς το πρωί

Όπως βλέπετε, πολλά εξαρτώνται από το νερό στη μάχη σας κατά των κουνουπιών! Ένα άλλο κόλπο που μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, για να τους στερήσετε αυτή την πολύτιμη πηγή ενίσχυσης, είναι να ποτίζετε τα λουλούδια και το γκαζόν σας νωρίς το πρωί. Ο μεσημεριανός ήλιος θα στεγνώνει τελείως τον κήπο σας πολύ προτού έλθει το σούρουπο και η γνωστή επιδρομή των εναέριων εχθρών μας!

  • Χρησιμοποιήστε Εντομοαπωθητικά Φυτά

Είναι διαπιστωμένα τόσο εμπειρικά, όσο και επιστημονικά, ότι ορισμένα φυτά, όπως η λεβάντα και ο βασιλικός, κρατούν τα κουνούπια μακριά. Εμείς μπορεί να αγαπούμε την ευωδιά τους, αλλά, για κάποιον λόγο, εκείνα τη σιχαίνονται. Μπορείτε, λοιπόν, να φυτέψετε τα υπέροχα αυτά φυτά στον κήπο σας, ή να βάλετε γλαστράκια με αυτά στα περβάζια των παραθύρων σας. Θα δημιουργήσουν ένα «πέπλο» προστασίας που θα κρατά τα ενοχλητικά αυτά έντομα μακριά.

  • Ξεχάσατε τις Σίτες;

Αν ναι, καιρός… να τις θυμηθείτε! Δεν είναι δυνατόν να μένουν μονίμως κλειστά, ούτε να έχετε πάντα μόνο το κλιματιστικό για δροσιά, ειδικά το απόγευμα. Μια σίτα θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε το βραδινό αεράκι δίχως τον φόβο… επιδρομών.

  • Έχετε Δοκιμάσει Ποτέ μια Κουνουπιέρα;

Πράγματι, χρειάζονται μια ειδική κατηγορία κρεβατιών ή κάποιου είδους κατασκευή για στήριγμα, αλλά, πιστέψτε μας, μια κουνουπιέρα θα σας προστατέψει τέλεια από τα κουνούπια. Είναι επίσης εξαιρετική λύση για την προστασία μωρών και μικρών παιδιών.

  • Τοποθετήστε ανεμιστήρες δαπέδου ή οροφής.

O αέρας που δημιουργούν απομακρύνει τα κουνούπια.

  • Προλάβετε τις Μοναδικές Προσφορές του Parapharmacie

Στην ιστοσελίδα του Parapharmacie μπορείτε να βρείτε, σε εκπληκτικές τιμές, μια πλήρη γκάμα εντομοαπωθητικών προϊόντων για κάθε τύπο δέρματος και ηλικία!

Ανακαλύψτε τα, πατώντας εδώ!