Καλάθι

0

0,00 €

5+1 Λόγοι να Επιλέξεις το Parapharmacie CY για τις Online Αγορές σου!


από Parapharmacie.com.cy στα Lifestyle
Οκτώβριος 9 2019         2 Λεπτά ανάγνωσης

Δυσκολεύεσαι να επιλέξεις από ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα θα κάνεις τις online αγορές σου;

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις όχι έναν, αλλά 6 λόγους για να επιλέξεις για τις online αγορές σου σε προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς, το Parapharmacie!

  1. Μεγάλη Ποικιλία Προϊόντων και Μοναδικές Προσφορές

Το Parapharmacie δεν είναι απλώς άλλο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα! Είναι το πληρέστερο e-shop υγείας και ευεξίας στην Κύπρο. 

Στο Parapharmacie θα βρεις μια τεράστια και συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας όλων των αγαπημένων σου επώνυμων brands σε προνομιακές τιμές! Στο Parapharmacie θα βρεις μοναδικές προσφορές, exclusive offers και υπέροχα δώρα που θα κάνουν κάθε αγοραστική σου εμπειρία ξεχωριστή!  

Ανακάλυψε όλες τις προσφορές εδώ

  1. Προστασία Αγορών με Πιστοποίηση Trustonline

Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια των συναλλαγών αποτελούν την κινητήρια δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου. To Parapharmacie είναι διεθνώς πιστοποιημένο online κατάστημα με το trustmark TrustOnline. To TrustOnline είναι ένα σήμα εμπιστοσύνης που βεβαιώνει τους καταναλωτές που επισκέπτονται το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ότι τηρεί τη νομοθεσία και τις  βέλτιστες πρακτικές ούτως ώστε να απολαμβάνουν οι πελάτες του ασφαλείς αγορές.

  1. Πρόγραμμα Ανταμοιβής μέσω του Gold Parapharmacie Club

Το Parapharmacie ανταμείβει τους πελάτες με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πιστότητας Πελατών Parapharmacie Gold Club! Με τον τρόπο αυτό όσο περισσότερο αγοράζεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις!

Δες περισσότερα εδώ

  1. Ασφαλής και Γρήγορη Παράδοση - Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 39€ και άνω

Για αγορές εντός Κύπρου, η παραλαβή της παραγγελίας σου γίνεται το αργότερο εντός 1-2 ημερών (ανάλογα φυσικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και το μέγεθος της παραγγελίας). Αν, για οποιονδήποτε λόγο, επιθυμείς να παραλάβεις ένα προϊόν  αυθημερόν, δεν έχεις παρά να μας το πεις, κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σε εξυπηρετήσουμε!

Επιλεγμένα και Ποιοτικά Προϊόντα


Για εμάς εδώ στο Parapharmacie, η μεταφορά και η έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σου είναι πολύ σημαντική.

Γι' αυτό συνεργαζόμαστε με έμπιστες και καθιερωμένες εταιρείες μεταφοράς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.

  1. Είμαστε Πάντα Δίπλα σου, με Συμβουλές Υγείας και Ομορφιάς

Στο Parapharmacie, η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας, πιστοποιεί την ποιότητα των προϊόντων και μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε πέρα από καλές τιμές, εξαιρετικές προσφορές καθώς και υπέροχα δώρα! Με περισσότερα από 5.000 προϊόντα σου παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις τα κατάλληλα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, έχοντας πάντα δίπλα σου την υποστήριξη και τη βοήθεια των ειδικών του parapharmacie.com.cy.

Απόλαυσε μια εύκολη και συναρπαστική περιήγηση στον κόσμο του Parapharmacie και on the go μέσα από την συσκευή του κινητού σου! Στο blog του Parapharmacie θα βρεις ενδιαφέροντα άρθρα για την υγεία και την ομορφιά. Ακολούθησε τη σελίδα μας στο facebook και βρες έξυπνα και χρήσιμα tips περιποίησης και ομορφιάς. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ στον κόσμο του Parapharmacie!

Μάθε περισσότερα για μας, πατώντας εδώ!